Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všichni to ví, ale příliš nahlas se o tom nemluví. Dva testy shrnují pár nejznámějších výrobků (a výrobců).

https://uloz.to/!c5iRUmFc/test-potravin-pdf

https://uloz.to/!ptazQN6h/test-potravin-2-lez-v-supermarketech-pdf

0 0
možnosti
Foto

K tomu dovětku: i za minulého režimu byli varováni řidiči (kamionů), jedoucí do ČSSR, aby se vyvarovali zejména mléka. Kdo tak neučinil, mohl (prý) přijít o zdravotní pojistku.

0 0
možnosti

I kdyby "směrnice o zákazu" byla podle Vašeho gusta a porušení trestáno středověkým způsobem tak "problém" zcela, podstatně vůbec ne, nevyřešíte. Kolik je třeba tzv. vídeňských nebo frankfurtských párků? Manželce ty německo-rakouské moc nechutnají, byť sebedražší a vždy dá přednost mistrům řezníkům ze Sušice.

Myslíte si, že Leco z Jirn má stejnou kvalitu párků když dělá standard za cca 30 Kč/10dkg a potom pro akci Lidl za 19,90? Samá voda - v tzv. šunce.

Většinu musí vyřešit trh, zájem-nezájem, něco i normy - jak vypadaly špekáčky, šunky po zrušení norem.

0 0
možnosti
Foto

Nechápu proč se musí něco řešit směrnicemi. Znáte to, jeden potlučený Čech je v našich novinách desetkrát zajímavější než pět mrtvých někde v cizině a v Bruselu to mají přesně naopak. Není to jejich problém a tak je nepálí, začne je pálit, až si na ně došlápne nějaký jejich občan.

0 0
možnosti
Foto

Problém je , že Češi zatím jdu po ceně. Na kvalitu nekoukají, hlavně, že je to levné.

2 0
možnosti

Ne každý na to má. Ne každý má čas se dívat na každý výrobek co obsahuje. A ne každému se vyplatí cestovat denně na druhý konec města pro kvalitnější potraviny, pokud jsou náhodou za příznivější cenu.

0 0
možnosti
Foto

To byly ale naprosto vážně a přímo doslova hory hloupých řečí a všelijakých LŽIVÝCH žvástů o všech možných různých výhodách - když nás Čechy, Moraváky a Slezany vyjednavač Pavel Telička cpal do Evropské unie, že??Rv!!

0 0
možnosti
Foto

R^ Jsme slabí, malí. Dosti těchto řečí. Jsme blbí. To našim věrným přátelům snad stačí. Náhražka sýra pro podřadné? Co na tom? Jen když nás hřeje víra, jež s jistotou se vyobjímá - nevíme, zdá se, co přijde potom.

2 0
možnosti
Foto

I víme, co přijde. "Náhlá příhoda břišní", čili sr.... ;-D

0 0
možnosti

U nás žádný výrobce nenajde odvahu poslat potraviny či něco jiného v horší kvalitě,než je obvyklá, protože by ho ty země zadupali.;-€;-€;-€

0 0
možnosti

Pěkné. R^ Bez toho dovětku by to bylo sušší. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Stejně jako Václav Klaus věřím sílu trhu - pokud se nenajde někdo, podobně jako u dieselgate, kdo do toho šlápne soudní cestou, nebude pro tyto firmy ekonomické na jejich přístupu co měnit. Zlatá Amerika, tam se soudí i o to, že v návodu nebylo upozornění, že se kočičky nesuší v mikrovlnné troubě ;-).

1 0
možnosti

L42u73m65í20r 84T28i15e86t12z

18. 4. 2019 23:45

Dost mi to připomíná ten film ,,Křidýlko nebo stehýnko,,. Pro hloupý a chudý východ stačí jen náhražka.

1 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 923x
The history of human knowledge is a history of false inference and erroneous interpretation of facts.

Max Nordau

(Historie lidského poznání je historií falešných závěrů a chybné interpretace faktů.)

 

 

Seznam rubrik