Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Evropa to už s Ruskem zkusila. Výsledek - zabraný Krym a rozvrtaná Ukrajina. :-/

0 0
možnosti
Foto

Jak řekl Klaus - Ukrajina patří do sféry vlivu Ruska, tak jak to bylo rozdělené po první světové válce a potvrzeno při sjednocení Německa. Takže na Ukrajině si začala EU a Rusko muselo odpovědět. Proč Rusko opouští Sýrii se možná dozvíme, ale bude to stejně jedno. Třeba zaplatíme víc za ropu, ale to mě teď moc nežere, cena pro Evropu bude vyšší.

0 0
možnosti

Dobrý plán společného postupu, ale nejdříve bude potřeba vyřešit co s takovými státy jako ČR. Ti vám budou sabotovat jakékoli společné plány a nenapadá mě možnost, jak je uplatit.

Vždyť EU i s těmi jejich dotacemi je naprostá zrůdnost, jak se člověk dozví z idnes diskusí.

0 1
možnosti

S tím kuřetem to není moc dobrý příklad. Tam jste totiž přímo u věci samotné, zatímco u střelby na pašeráckou kocábku, která přes veškerou signalizaci dále tvrdošíjně pluje do výsostných vod cizího státu, je tomu poněkud jinak. Ono totiž výhodou moderních zbraní je, že díky jejich velkému účinnému dosahu to nepěkné zůstává kdesi daleko. Takže i jedinec, který má problém s dekapitací kuřete nebo klepnutím kapra, může být schopen posadit zaměření na výše zmíněnou loď a stisknout spoušť. Krev a roztrhaná těla zůstanou opodál a moře se postará.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS