V čem jsou si podobné děti a kotle na tuhá paliva?

Když je máte doma, zahřejí Vás na duši i na těle, ale zároveň si necháte vlézt stát do soukromí.....

Svobodní ti se mají. Můžou si dělat co chtějí kdykoliv a téměř kdekoliv. S dovršením 18 let se situace dramaticky mění. Stát naříká, že populace stárne, vymírá a pokud nepřiloží ruku (nebo něco jiného) k dílu nebude nikdo, kdo by budoucím důchodcům utíral ... Situace je tak vážná, že od nářku přechází k výhružkám - bezdětní budou platit větší daně. Stát se činí i na poli umělého rozmnožování. Byly časy, kdy na umělé oplodnění museli být tři (otec, matka a doktor). Dnes se bere každá žena, která má potřebu se rozmnožit, i když žádného partnera nemá. Dá se očekávat, že přibude i několik neposkvrněných početí. V budoucnu, po odzkoušení transplantace dělohy mužům, budou mít možnost vlastního potomka i ti. Prostě to zařídíme a basta.

Stát se angažuje už od narození. Zavádí dovolenou pro partnera, aby se dostatečně vzpamatoval z příchodu potomka. Jen se musí vybudovat systém jak to kontrolovat. Kojení se propaguje s takovou intenzitou, že po přečtení nedávno publikovaného blogu na toto téma jsem se rozkojil i já a musel jsem týden odstříkávat mléko do lahviček. Lituji všech nastávajících maminek, že musí podstupovat ta hrozná muka z představy, že by snad kojit nemohly a byly by za to pranýřované při každé návštěvě u lékaře. Po příchodu z porodnice, kde se nejraději porod provádí zcela přirozeným císařským řezem, vám byt prošmejdí vaše pediatrička. Nedej bože, že by našla něco v nepořádku. Pokud máte "štěstí", návštěva proběhne ve stylu výměna manželek. 

Období vývoje miminka v batole je provázeno měřením, vážením a zapisováním pokroků ve vývoji. Často se tvrdí, že každé dítě je unikát a má právo vyvíjet se vlastním tempem. Opak je pravdou a tabulky se musí dodržovat. Zkuste třeba lékaři vysvětlit, že se dítě bez tréningu dokáže postavit v deseti měsících. Má ho rodič potom přivazovat ke kočárku, aby drželo lajnu? 

Během toho všeho, musíte provést pro získání státních příspěvků provést finanční striptýz na úřadech. Po zahájení předškolní a školní docházky dochází k vyplňování různých formulářů, kde na sebe prozradíte tolik údajů, že by se i google divil.

Stát musí být zkrátka u všeho co se vašich potomků týče. Radí, pomáhá, případně trestá. Nenechá Vás chvíli v klidu. Není potom lepší být bezdětný?  Jistě, mohl bych státu doporučit ještě další metody, ale ty budou podobné jak u těch kotlů na pevná paliva. Například se po vzoru navýšení počtu hodin tělesné výchovy z důvodu tloustnutí národa se rozšíří i sexuální výchova. Výrobci pánských ochran budou mít povinně vyšší zmetkovitost. V reklamě se budou ženy radovat z nových těhotenských testů. No pohrne se to ze všech stran. Nějak se z toho boje o nové potomstvo vytratilo, co platilo dřív, že to jde i bez státu.

Milý státe, přestaň se, prosím, vměšovat do rozhodnutí o početí a výchovy dětí. Nech tomu volný průchod. Vždyť se nic tak vážného nestane, když nás bude třeba o dva miliony méně. Vy ostatní se zamyslete, jak by měla vypadat moderní rodina, když model ženy přivázané u plotny už nefunguje.  

 

 

Autor: Jaroslav Haluza | čtvrtek 29.9.2016 23:46 | karma článku: 16,50 | přečteno: 465x
  • Další články autora

Jaroslav Haluza

Nebudu volit menší zlo

12.1.2023 v 22:09 | Karma: 13,54

Jaroslav Haluza

Plány konfliktu na Ukrajině

14.9.2022 v 18:27 | Karma: 15,60

Jaroslav Haluza

O co vlastně jde Pirátům jde?

12.12.2021 v 0:54 | Karma: 28,37

Jaroslav Haluza

Letos se stanu antiwaxerem

23.11.2021 v 0:52 | Karma: 20,47

Jaroslav Haluza

Jde to i bez aut?

14.11.2021 v 0:06 | Karma: 14,43

Jaroslav Haluza

Zedník u nebeské brány

10.9.2021 v 23:02 | Karma: 13,68
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 923x
The history of human knowledge is a history of false inference and erroneous interpretation of facts.

Max Nordau

(Historie lidského poznání je historií falešných závěrů a chybné interpretace faktů.)

 

 

Seznam rubrik