Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A jak Vy? Ráčíte být pravicový, levicový, středový, extremistický, liberální ... ;-DRv

0 1
možnosti

Slova pravicový/levicový jsou už dávno prázdnými pojmy.

2 0
možnosti

Spravna pravice pane Chmeliku, buduje konzervativni stat. Takovy stat vyzaduje od obcanu byt samostatni ve vsech rozhodujicich okamzicich jejich zivota. Dosahnuti takoveho statu, je take zmena mysleni obcanu, co stat ma za povinost. Vysvetleni povinosti je zdlouhave, ale jedna veta snad pomuze. Stat je povinen vytvorit podminky pro obcany, mit moznost se rozhodnout o servisu obcanskych nutnosti v konkurencnim prostredi. Kazdy servis musi mit pro obcana nekolik moznosti, aby obcan mel moznost vyberu, co je nejlepsi pro nej ci jeho rodinu.

Servis musi byt ve vsem a to v soukromem prostredi. Stat nesmi nic vlastnit, ale ma pravo a povinost ustanovit pravidla souteze ve vsech odvetvi (prumyslu, vedy, skolstvi, dopravy....atd)

Mohu vam jen rici, ze tato definice konzervatismu neni nikde dnes na svete uskutecnena. Obcanska citlivost vstupuje do teto definice a mnohokrat i ve forme DIKTATU.

Zde budu koncit. Snazil jsem jen poukazat na konzervativni pravici a co je vysledkem jejich snazeni. Jak cituji, takova pravice jiz neexistuje.

2 0
možnosti

A95d54a47m 65M19a98l14ý

20. 9. 2022 10:40

Pan autor se vyjadřuje ve smyslu, jako by existoval nějaký si kodex, co může a nemůže pravice.

Realita je však mnohem složitější, aktuální situace je bezprecedentní.

Nic jako čistokrevná pravice neexistuje a ani ji nikdo nechce a možná ani nikdy nechtěl.

Chceme svobodu, prosperitu, ale zároveň chceme i sociální jistoty a pomoc státu v krizových mezních situacích.

Současná vláda se z toho, co tu kdy bylo, k tomuto blíží nejvíc.

9 3
možnosti
Foto

Mně se nejvíc líbí, jak se o absenci pravicových vlád nebo pravicových politiků nejvíce starají levičáci, kteří by je nikdy nevolili.:-)

1 2
možnosti
Foto

Jak se pozná pravicová strana. Mnoho lidí pojem pravice zužuje pouze na trh, ale tak to není.

1 1
možnosti
Foto

Po listopadu jsme byli pravicový národ, protože za pravičáka se považoval každý, kdo neměl rád komunisty. Teď už u nás skutečně pravicová strana nemá šanci, protože nechce rozdávat nikomu nic zadarmo a chtěla by platit za školy a za zdravotnictví, a to přece nejde.:-)

1 2
možnosti

Jeho projev jsem nesledoval, jako bývalý dlouhodobý volič ODS od sametu už mi jeho rétorika neoslovuje a týden před volbami je to jen snaha o volební gulášek.... :-)

4 5
možnosti
Foto

Dejte sem svá řešení, nepochybuji, že je máte.

2 1
možnosti
Foto

Psal jsem o České poště, psal jsem o tom, kde a jak stavět nové byty, jak rozhýbat trh s nájemním bydlením, dotacích, dopravě, ... a taky spoustu nesmyslů.

1 0
možnosti
Foto

když už tak už Green Deal v EU schváli Babiš a Ano, proti byla ODS a zejména Vondra ve svém projevu Takže, Green Deal je hotová věc

1 1
možnosti
Foto

Přesně toto jsou slova pana Fialy: "Green deal je hotová věc". Hlavně, aby ten Green deal stál hóódně peněz a HDP nám stále rostlo, na ekologii hážeme bobek.

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem moc zvědavý, co tady budeme psát po volbách?

2 0
možnosti
Foto

Pořád to samé, akorát bude více zvolených zástupců ANO a SPD.:-/

0 0
možnosti

To, co jste napsal, je od pravicového projevu na hony vzdálené. Do blogu můžete napsat cokoli, ale jsou to jen vaše zbožná přání, že by to takto fungovalo.

0 1
možnosti
Foto

Zajímal by mě projev předělaný podle premiéra Babiše nebo Okamury. Asi by se moc nelišil, možná v podpisu a to je ten důvod jejich kvílení. Účelem projevu nebylo řešení problémů, ale vzít těmto křiklounům vítr z předvolebních plachet. Pravicové řešení není jenom krev a pot, pokud lze udělat stovky věcí, které vlastně nic moc nestojí a ušetří peníze na všechny strany. Nechápu, proč se všichni rozčilují nad drahou energií, když to samé se stalo u bytů, aut, ...

0 0
možnosti

Z blogu jsem zjistil, že se vám evidentně rozbila pračka a hodně vás štve, že musíte koupit jinou. A mimo jiné se domníváte, že jedinou funkcí České pošty je rozesílání dopisů.:-/

1 0
možnosti

No rozhodně to není prodej losů, pojistek a roznos letáků.

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 923x
The history of human knowledge is a history of false inference and erroneous interpretation of facts.

Max Nordau

(Historie lidského poznání je historií falešných závěrů a chybné interpretace faktů.)

 

 

Seznam rubrik