Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

M90i31r62e77k 86M61e97d62á88k

31. 3. 2021 10:29

Vy tam napravo nějaký takový volitelný subjekt vidíte ?

0 0
možnosti
PK

Připojuji se k dotazu....

0 0
možnosti
Foto

Sny mohou být i krásné (NĚKTERÉ), naivita až okouzlující;-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za přečtení, pokud bych si musel vybrat jenom ze současného parlamentního all stars teamu, k volbám bych letos nešel.

0 0
možnosti
Foto

Dvacet let slyším jak stát zatočí s korupcí. Akce Čisté ruce se proměnila na "Ruka ruku myje". Janoušek místo v base tráví čas v Alpách a bydlí ve vile za 400 milionů. Zjistil stát, jak si na ni vydělal? Zda odvedl odpovídající částku v dani z příjmu? Přišel mi mail s fotkami sídla Kalouska. I pro něj platí stejná otázka. A takových South Forků u nás máme. Když Slovensko přešlo na Eura, vysvětlil mi bankovní poradce, že u nás to nejde, protože politici a jejich kámoši mají spoustu černých peněz v korunách a když by s nimi museli "na vzduch" vyšlo by to najevo. Hladové komáry není radno pouštět ke státní kase. I když by se zařekli, že sát nebudou, dlouho by jim to nevydrželo. Stačí, když začne jeden a ostatní to taky pustí.

1 0
možnosti
Foto

Problém nejsou lidé, ale systém. Definovat otázku co bylo dřív, vejce nebo slepice je těžké, ale v tomto případě to byly státní peníze a potom až ti komáři, kteří potom ještě pěkně zpívali do ouška, co by se mělo ještě podpořit, aby z toho byla ještě větší hromádka peněz.

0 0
možnosti
Foto

Zdokonalovat, vypilovat, vyciselovat, pak ještě naleštit a slavně uplatňovat ekonomické nástroje. Něco tomu však chybí. Podobně jako za komára. Nebo i tam, kde komárů se zbavili a vsadili na chléb a hry, a právní stát šel stát. Opodál. Na čekanou. Na návrat práva.

0 0
možnosti
OS
Foto

Volte koho chcete Vy, mým představám vyhovuje jedna liberální napravo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 923x
The history of human knowledge is a history of false inference and erroneous interpretation of facts.

Max Nordau

(Historie lidského poznání je historií falešných závěrů a chybné interpretace faktů.)

 

 

Seznam rubrik