Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

R^

Pamatujete si na příběh naší prababičky, kterou nakazila tchýně, protože byla před vánoci antigen negativní a den po vánocích PCR pozitivní? Tak k tomu vyjádření odstoupivšího národního koordinátora očkování doc. Hajdůcha https://cnn.iprima.cz/bezmoc-nikdo-nas-neposlouchal-rekl-o-pusobeni-na-resortu-zdravotnictvi-hajduch-17997 . „Proti antigenním testům nic nemám, stejně jako proti PCR a dalším, jde jen o to, použít každou metodu ve správné indikaci a ve správném použití. A pro testování bezpříznakových jedinců nejsou antigenní testy určené, pakliže očekávaná prevalence v populaci není nad deset procent. To je doporučení Evropského centra pro kontrolu nemocí, nevymyslel jsem to já,“

Ten příběh má pokračování. Prababička měla mírný průběh a před týdnem se uzdravila. Předevčírem jí očkovali (!!!) a, dá se říci že i samozřejmě, včera ji odvezli na JIP se zánětem srdečního svalu a zánětem ledvin. Jednoduše měla protilátky a ty zafungovaly.

Kdyby se někdo chtěl soudit, tak to samozřejmě odnese ošetřující lékař, že nedal napřed vyšetřit protilátky. Jenže co dělat, vakcína zrovna přišla a bylo třeba ji vyčerpat pro lidi 85+. Ale skutečnou vinu mají ti, kdo dávají špatná doporučení. A ti jsou zas (mimo jiné) pod tlakem lidí, kteří zlehčují veškeré snahy data důsledně analyzovat a vyvodit z toho závěry. Celsosvětově.

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 923x
The history of human knowledge is a history of false inference and erroneous interpretation of facts.

Max Nordau

(Historie lidského poznání je historií falešných závěrů a chybné interpretace faktů.)

 

 

Seznam rubrik