Jaroslav Haluza

Bulvární iDnes se připojila k lovu na prezidenta?

15. 11. 2016 22:27:04
Zeman má v blahopřejném dopise Trumpovi chyby, odhalil překladatel, za hanobení hlavy státu půjde na pět let do kriminálu

Tak na mě na iDNES vyskočil článek hodný bulvárního deníku. Redaktoři se pravděpodobně chtěli svést na vlně honby na prezidenta a dle diskuze pod článkem je znát, že tu správnou vlnu opravdu chytili. A nejsou jediní. Komunisté si už užívají svojí chvíli slávy s návrhem o znovuobnovení zákona proti hanobení prezidenta.

http://zpravy.idnes.cz/v-zemanove-dopise-trumpovi-jsou-chyby-dhn-/domaci.aspx?c=A161115_094244_domaci_jj

No na to jakého máme prezidenta, je jeho popularita velká. Už jen chybí, aby se neviditelný velvyslanec dostavil třeba do senátu, aby převzal omluvný dopis za pravopisné chyby v blahopřání, kdyby si jich náhodou nový prezident nevšiml. Od premiéra Sobotky tentokrát podpis nečekám, vždyť už chce konečně s prezidentem najít společnou řeč a podělit se o jeho 3,8 mega voličů. Teď se přidali ti rudí darebáci a těm oranžovým to trošku komplikují. Hnutí se prozatím nikam nehýbe, potencionální voliči naskakují do správného volebního vlaku a o přátelství předsedy a prezidenta nelze pochybovat, Takže tu už máme skoro tu ústavní většinu, která je nejen schopná zákon o hanobení prezidenta přijmout, ale může i změnit zákon o volbě prezidenta, aby tento byl rovnou starým dobrým způsobem zvolen bez trapné frašky s přímou volbou. Naštěstí je to jen ohřívání předvolební polívčičky ve třech kotlících a na nějakou super akci proto nečekám.

Tak si tu pěkně hledejme chybičky, hrajme si tu hradní hru, najdi na prezidentovi ... a mezitím nám krásně uteče čas do dalších voleb a pro samé hraní ani nebude koho volit. A o tom to je !?

Autor: Jaroslav Haluza | karma: 21.59 | přečteno: 983 ×
Poslední články autora